Csapatépítés

Csapatépítés

Szolgáltatásaink közé tartozik a csapatépítő program szervezése is. Ki ne szeretne összekovácsolódni munkatársaival a gyönyörű Balatonon egy nagyszerű csapatépítés keretein belül? Izgalmakkal teli programokkal várjuk Önöket a Balaton legnagyobb vitorlásain, a Talizmán I. és Talizmán II. fedélzetén, melyek akár nagyobb létszámú csoport férőhelyét biztosítják, valamint a kisebb vitorlásaink és motorcsónakjaink is bevonhatóak a csapatépítésbe.

Csapatépítés 

A csapatépítés menete lehet megbeszélés alapján, de vannak a T Flotta által kidolgozott programok is. Ezek közül egy kis ízelítő:

  • Hajókirándulás, vitorlás oktatás

Időtartam: minimum 1 óra

Ez az alap program, miszerint az Önök igényeinek legmegfelelőbb vitorlásainkon emlékezetes hajókiránduláson vehetnek részt, ahol a hajózáshoz szükséges ismereteket sajátíthatnak el, vagy akár kapitánnyá is válhatnak. Az utazás alatt elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk, melyet egy apró vizsgával zárunk, így a csapatok összemérhetik tudásukat.

Erre alapul a többi programunk, melyeket az Önök igényei szerint állítunk össze.

  • Regatta: vitorlás csapatépítés

Időtartam: fél napos – egész napos

Vitorláshajóinkkal versenyeznek a csapatok versenyzésre kialakított pályán. A csapatok forgószínpadszerűen váltják egymást a különböző hajókon, miközben az alap programon, kikötésen vesznek részt. Emellett catering szolgáltatásunkat is élvezhetik. Kiváló akár egynapos program gyanánt is.

  • Keresd a nőt! 

Időtartam: minimum 3 óra

jhlkhéjéjé

Csapatépítés feladat

Tehát, ha csapatépítés, akkor hajózás, ha hajózás, akkor Siófok, ha Siófok, T Flotta!


Vásároljon hajókirándulásainkra online hajójegyet. Keresse meg és használja fel kuponját kedvezményeinkért.