Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Rendezvény és Programszervezés,  szolgáltatásainkat, vízen és szárazföldön egyaránt végezzük. Specialitásaink a hajós rendezvények , viszont a szárazföldön is otthon vagyunk.

Sajtótájékoztató és PR rendezvények: A rendezvény ami,ha balul üt ki a szervezés hanyagsága miatt  komoly problémákat jelenthet. Beszéljünk termékbemutatóról , ügyfélkényeztető programról , az első benyomás számít. Ebben segítünk megrendelőinknek az exkluzivitás határait már már feszegetve.

Tréning: kisebb csoportoktól több száz fő számára szervezünk specifikus oktatást, továbbképzést. A megfelelő tréner szakemberekkel, a már korábban megismert feladatok és módszerek helyett, izgalmas és egyedi megoldásokat ajánlunk.  Hasonlóan vállalati rendezvényekhez, a részletek kidolgozása hangsúlyos része feladatunknak.

Bankettek, fogadások, koktél partik, Születésnapok: Van amikor egy privát rendezvényen csak magunk lennénk , ebben az esetben mi lenne exkluzívabb mint mindez a Balaton közepén a Talizmán yachton.

 

Rendezvényszervezés

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén. Ügyfeleink pozitív visszajelzéseinek köszönhetően évről évre fejlődünk,illetve folyamatosan bővítjük eszközparkunkat és szolgáltatásainkat. A siófoki rendezvényszervezésen kívül vállaljuk rendezvények lebonyolítását és teljes körű szervezését Budapesten is.

 

Hosszú működésünk során széleskörű partnerhálózatra tettünk szert , melynek előnyeit természetesen megrendelőink élvezik. Legyen szó szállodákról ,wellness központokról, akár privát,extrém vagy interaktív programról egy dolog biztos: Amennyiben programszervezését ránk bízza , úgy egyedi áron juthat hozzá szinte minden programhoz Siófok térségében.

Hajóbérlés és hajós programjaink          megtekint

Rendezvényszervezés Csapatépítés        megtekint

Hajó kirándulások  a Balatonon              megtekint

 Sétahajózás a Talizmán yachton            megtekint

Lánybúcsú-legénybúcsú szervezése      megtekint

 


Vásároljon hajókirándulásainkra online hajójegyet. Keresse meg és használja fel kuponját kedvezményeinkért.