VIP rendezvények

 VIP rendezvények

Szeretnénk önöknek bemutatni pár igazán izgalmas nálunk lezajlott programot. A programok forgatókönyve variálható,összevonható más programjainkkal. Lássuk miről is beszélünk…

 

  • The drunken crew

Időtartam: minimum 2 óra

CsapatépítésA csapatépítő program alatt a hajó személyzete látványosan fogyaszt alkoholt, de a rendezvény menetét nem zavarják. Azonban megjelennek a “vízi rendőrök”, akik a rutin vizsgálat után előveszik a szondát, amely pozitív eredményt mutat. Ez után a személyzet és a rendőrség között nézeteltérés alakul ki, ami miatt motorcsónakjukkal elszállítják a legénységet és a vendégek egyedül maradnak – természetesen egy rejtett személlyel együtt a hajón. Így a csapatoknak kell a hajós ismereteik alapján navigálni a vitorlást.

Mivel a Balatonon, egy hajó fedélzetén “ragadnak”, kénytelenek csapatban dolgozni, megoldásokat keresni, fejleszteni a problémamegoldó készségeiket. A szituációs gyakorlaton résztvevő tréner és pszichológus eredményt mutat a résztvevőknek és vezetőiknek.

  • Keresd a nőt! 

Időtartam: minimum 3 óra

Keresd a nőt gyere keresd az igazit!

Forgatókönyv: A csoport tájékoztatáson vesz részt vagy egyéb apropóból kifolyólag a kikötő területén tartózkodik. A résztvevők hölgy tagjait felinvitálják egy idegen hajóra, és mint kiderül csalva szándékkal.

Az idegen kapitány hajójával elrabolja a nőket, akik már csak a parton maradottaktól tudnak segítséget kérni és egy apró jelet maguk után hagyni a hollétüket illetően. A jel (GPS koordináta vagy egyéb megfejtés) segítségével a férfiak elindulnak megmenteni kolléganőiket. Ez történhet több koordináta felkutatásával és egyéb feladatok teljesítésével is.

Csapatépítés feladat

  • Kalóz háború

Időtartam: minimum 3 óra

Minden csapat egy – egy hajót irányítva harcolhat a többi csapat ellen lézerfegyver segítségével, mely a paintball fájdalommentes változata. A felszereléseink és jelmezeink segítségével igazi kalóz háborúba csöppenhet bele. Az izgalom fokozása érdekében választhatók az adrenalinnövelő motorcsónakjaink is, de akár a nagyobb férőhelyes vitorlás kalózhajóink.

 

 

Hajóbérlés és hajós programjaink          megtekint

Rendezvényszervezés Csapatépítés        megtekint

Hajó kirándulások  a Balatonon              megtekint

 Sétahajózás a Talizmán yachton            megtekint

Lánybúcsú-legénybúcsú szervezése      megtekint

Vízitaxi bérlés                                             megtekint

 


Vásároljon hajókirándulásainkra online hajójegyet. Keresse meg és használja fel kuponját kedvezményeinkért.