Hajókirándulások

Hajókirándulások a Balatonon

 

Privát hajókirándulás a Balatonon, legyen szó családi vitorlázásról, születésnapról, legénybúcsúról leánybúcsúról, osztálykirándulásról cégünknél mindenre van lehetősége.  A 4-5 fős baráti/ családi társaságok kis vitorlásainkon élvezhetik a Balaton sajátos hangulatát, de nagy hajóinkon 40-300 főig  tudunk kikapcsolódást biztosítani bármely korosztály számára, legyen az csapatépítés,sétahajózás vagy egy szülinapi buli Siófokon. Talizmán kalózhajóinkon kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Továbbá lehetőség van transzferre az északi és déli part között.
Osztálykirándulás a Balatonon, profi programokkal.
Születésnapok gyerekanimátorral, zenével,grillezési lehetőséggel ami egyedülálló a Balatonon.  Felejthetetlen legény/lánybúcsúra vágysz? Ünnepeld szabadságod utolsó napját a Talizmán Yachton a Balaton közepén privát környezetben , CSAK TI és Balaton.                                                                                                             Fürdős túráinkra utasaink örökre emlékeznek , a tiszta kék víz melyhez az ember csak hajóval jut el valóban létezik,a Balatonon is van rá lehetőség , hogy megtapasztald amennyiben minket választasz.

 

Osztálykirándulás a Talizmán kalózhajón!

Iskolás csoportok kedvezményesen vehetik igénybe cégünk szolgáltatásait. Kis és nagy gyerekek egyformán szórakoznak programjainkon mivel egyedileg a gyerekek életkora alapján építjük fel őket.Ajánlataink között megtalálható az 1 órás sétahajózástól egészen a 3 napos osztálykirándulásig minden.Fakultatív szárazföldi programok, interaktív hajós élmények.

Bővebb információért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Ünnepeld Születésnapodat  a Balatonon!

Születésnaposok számára is felejthetetlen élményt biztosítunk a Balatonon. Egy igazán exkluzív  partyra vágysz, amit a barátaid évekig emlegetni fognak?  Nincs is alkalmasabb hely , mint a Balaton közepén ünnepelni barátaiddal,   fénytechnikával (disco fény és lézer show), zenével, igény esetén vacsorával. Ez az a buli, amit senki nem fog egyhamar elfelejteni.

Kicsik számára játékokkal, kalóz koktéllal, gyerekprogramokkal kedveskedünk.

Fiatalok számára egy igazi, esti buli hajóvá varázsoljuk vitorlás hajónkat, fénytechnikával , füstgéppel  fokozzuk a hangulatot, hideg koktélokkal várjuk vendégeinket, így biztosan felejthetetlen élmény marad egy születésnap,osztálytalálkozó.

 

Fergeteges Leány és Legénybúcsú a Balaton közepén.

Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz.” Ami a hajón történik a hajón is marad”
Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod , hogyan töltsd az utolsó nagy  bulit a nagynap előtt? Bízd magad ránk , egy fergeteges program, exkluzív helyszínek,  igazi Balatoni party hangulat. Mindent  elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően.  , csak magatokat kell hoznotok. Mire vársz? Hajóra fel!!

Kedvezményes csomagunk tartalmazza:

– show műsor profi táncos lánnyal a vendégseregnek 1 óra időtartamban(legénybúcsú esetében)
– leánybúcsú esetében korlátlan italfogyasztás
– fejenként 3 különleges koktél a garantált hangulatért (legénybúcsú esetében)
– 2 órás hajbérlés , privát környezetben csak ti és a Balaton
– fény és hangtechnika
– füstgép

 

 

 

Privát vitorlázás a Siófokon!

 

Egy kihagyhatatlan lehetőség vendégeink számára, hogy betekinthessenek a vitorlázás rejtelmeibe. Profi személyszetünk a vendégek rendelkezésére áll a túra alatt. Ez lehet 1-2 órás, vagy akár egész napos kikapcsolódás, a program szabadon választható. Továbbá lehetőség van fürdésre a Balaton közepén, más kikötőhelyekre eljutni ( Tihany, Balatonfüred stb…)

Partnereink közreműködésével különböző interaktív programokon vehetnek részt a hajókirándulások során.

Nagyobb létszámú csoportoknak a  Talizmán Yacht-on biztosítunk kikapcsolódási lehetőséget.  Egy délutáni grillezés, iszogatás és fürdés a Balaton közepén a barátokkal az egyik legjobb nyári program.

Talizmán a kalózhajó!

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei évtől kezdve gyermekeik személyesen Jack Sperow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak. A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal. A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani,karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.

“Gyerekek soha ne feledjétek a napot , amikor a Talizmánnal utazhattatok”

 

 


Vásároljon hajókirándulásainkra online hajójegyet. Keresse meg és használja fel kuponját kedvezményeinkért.