Hajós rendezvények

Hajós rendezvény

A Balaton két legnagyobb vitorlás hajója, a Talizmán I. és Talizmán II. kínál Önöknek egy felejthetetlen élményt. Megmutatják, milyen nagyszerű érzés a szélre bízni magunkat, élvezni a vitorlázás-adta szabadságérzetet, a kalandot, a pihenést és a táj csodálatos látképét.

Mindemellett – a változékony időjárás közreműködésével – remekül összehozza a csapatot, ösztönzi az együttműködést, csapatmunkát és természetesen a jó kedv sem maradhat el.

Talizmán YachtI. – „Török”

Mint ahogy a nevéből kiderül, Törökországból érkezett hozzánk Siófokra, ahol szintén személyszállító hajóként üzemelt.

Remek külső és belső adottságokkal rendelkezik, hiszen a belső szalonja 25 fő befogadására is képes, ami leginkább catering helyiségül szolgál. A kormányállás a hajó hátsó részén található, ahol Önök is átvehetik az irányítást. A napozni vágyók is kielégíthetik igényeit, hiszen hol lehet a legjobban barnulni, ha nem a Balaton közepén? Erre a célra felhasználható a hajó hátuljában lévő napozótér, a kormány tető, valamint az első fedélzet, amely a csapatépítő feladatok helyszínéül is remekül szolgál.

rendezvenyszervezes

Talizmán YachtII. – „Spanyol”

A Spanyolországból származó hajó teljes átalakuláson vett részt, így a Balaton legnagyobb vitorlásává vált. Az első fedélzeten körülbelül 50 fő kényelmes elférése biztosított, azonban a padok mozgathatók, egyéni megbeszélés szerint rendezhetők.

A vitorlás hátsó része fedett, amely alatt a kormányállás és további ülőhely található, valamint lejárat az alsó kabinba.

Remek adottságai révén kiváló koktél partik, grillezések, nagyobb családi és baráti összejövetelek, illetve céges rendezvények helyszínének.

sétahajó

 

A T Flotta képzett kapitányt biztosít, aki szívesen átengedi a hajóvezetést, hogy még izgalmasabb legyen a hajókirándulás.

 

Hajóbérlés és hajós programjaink          megtekint

Rendezvényszervezés Csapatépítés        megtekint

Hajó kirándulások  a Balatonon              megtekint

 Sétahajózás a Talizmán yachton            megtekint

Lánybúcsú-legénybúcsú szervezése      megtekint

Vízitaxi bérlés                                               megtekint


Vásároljon hajókirándulásainkra online hajójegyet. Keresse meg és használja fel kuponját kedvezményeinkért.